söndag 10 mars 2013

Nashville, osa 1

Kun Mr kirjoitti ruotsiksi jo, niin minä vähän suomeksi:

Eilen päästiin vihdoinkin tutustumaan Nashvillen meininkiin, ja heti kyllä ihastuttiin paikkaan! Suunnattiin Broadway-kadulle jossa musiikkibaarit eli Honky-Tonkyt sijaitsee ja ihmeteltiin hienoja kylttejä. Bändit soittaa baareissa jo keskipäivästä lähtien, tuntui kuin olis ollu festareilla, vaikka oli ihan perus lauantaipäivä!
Ihmettelyn lomassa käytiin BroadwayBrewhousessa maistelemassa paikallisia oluita, mm. Jackalope Bearwalker Brown ale ja Yazoo Sly Rye porter. Koitettiin myös Mojo hotwingsit jotka oli kuppilan tulisimmat siivet :) Hyvin ne maistu, vaikka vähän hikoiluttikin.

Country Music Hall of Fame museossa ihasteltiin kantritähtien vetimiä. Siellä oli tosi hieno Patsy Cline näyttely, ja muutenkin oli mielenkiintoinen paikka. Varmaan ensimmäinen museo jossa mieskin viihtyi :)

Ernest Tubbin levykaupassa käytiin myös, ja the Wheel baarissa kuuntelemassa lisää livekantria. Courtney Lynn lauleli siellä mm Patsy Clinen biidekä, hyvä meininki!

Illallisen jälkeen oltiin molemmat niin väsy, ettei kyl jaksettu jonottaa baareihin vaan kaaduttiin melkein kengät jalassa petiin, mutta tänään toivottavasti jaksetaan kauemmin.

Päätettiin jäädä tänne vielä yhdeksi yöksi kun meni se perjantai sivu suun, mut autoa lähdetään kohta hakemaan, saas nähdä miten sujuu ajelu...

Skickat från min Windows Phone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar